Vereniging

De Muurkrant

Vereniging De Muurkrant in 2021

 
download 1     

De Muurkrant bestaat dit jaar 41 jaar! Op 22 maart 1980 werd vereniging de Muurkrant, na een bezoek aan de notaris, officieel opgericht. 

Ook dit jaar zijn er (Telex) Muurkranten. Niek Hilbers, één van de redacteuren van de Muurkrant heeft sinds 2017 een lichamelijke beperking vanwege een vervelende ziekte. Namens het bestuur van vereniging de Muurkrant wensen wij hem beterschap en sterkte toe! Ondanks de beperkingen van Niek zullen we proberen om maandelijks een nieuw Telex bulletin te laten verschijnen! 

Speciaal voor de radiozendamateurs verzorgt de vereniging  een (telex)bulletin, met daarin allerlei interessante nieuwtjes op zendamateurgebied. Uiteraard zijn we ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Ook heeft de vaste crew van vereniging de Muurkrant op veel computerbeurzen gestaan met tweedehands spullen en ook om informatie te geven op computer- en radiogebied.

Daarnaast is vereniging de Muurkrant ook verantwoordelijk voor het radio station Hollands Palet. Informatie over dit radio station is de vinden op www.hollandspalet.nl  Dankzij de Logo Digital Radio cleansamenwerking met de Haagse Stadsomroep is radio Hollands Palet óók te horen op de Haagse kabel (via Den Haag Totaal).Sinds mei 2020 is Hollands Palet te horen op digitale radio (DAB+). Het uitzendgebied is Den Haag, Rijswijk en omliggende gemeenten. Als je in het ontvangstgebied bent zoek dan op 'Hollands Palet'. Eventueel moet je de DAB+ radio eerst laten scannen. 

 

Dankzij één van onze website bezoekers is ontdekt dat een andere website een volledige kopie van het bestand van Albert Veldhuis heeft gemaakt.
Hieronder staat de link (klik op het Monopoly logo) naar de website en het bestand van Ap Veldhuis:

index.html cmp monopoly110 bnr

 

  SponsorKliks, gratis sponsoren!

 

 

Profit every 10 minutes!


webmail logo
Aanbiedingen bij EuroClix 
 
 
gratisbanners
 SponsorKliks, gratis sponsoren!  bond tegen vloeken logo
CheckStat