Vereniging

De Muurkrant

Hoofdpagina

Vereniging De Muurkrant in 2024

 

De Muurkrant is een ANBI instelling!

logo ANBI 400x254 1762768676

Sinds juni 2022 is vereniging De Muurkrant aangemerkt als ANBI instelling. Hierdoor zijn donaties en giften aftrekbaar van de belasting. Dus….

Voor donaties en giften: bankrekening NL93ABNA011.04.68.597 ten name van Vereniging de Muurkrant

 

(niet) Speciaal voor de radiozendamateurs verzorgt de vereniging een (telex)bulletin, met daarin allerlei interessante nieuwtjes op onder andere radiozendamateurgebied, maar ook algemene media artikelen en artikelen over telecommunicatie staan in deze Muurkrant. Kortom, het bulletin is voor iedereen die geïnteresseerd is in media, telecommunicatie etc! 

En ook dit jaar zijn er (Telex) Muurkranten. Niek Hilbers, één van de redacteuren van de Muurkrant heeft sinds 2017 een lichamelijke beperking vanwege een vervelende ziekte. Namens het bestuur van vereniging de Muurkrant wensen wij hem beterschap en sterkte toe! Ondanks de beperkingen van Niek verschijnt er gelukkig nog steeds een maandelijkse Muurkrant nieuwsbrief!  Om je aan te melden voor deze nieuwsbrief, klik op de volgende link:  https://laposta.nl/f/ss3orhmmpev6

Uiteraard zijn we ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Ook heeft de vaste crew van vereniging de Muurkrant op veel computerbeurzen gestaan met tweedehands spullen en ook om informatie te geven op computer- en radiogebied.
 

Daarnaast is vereniging de Muurkrant ook verantwoordelijk voor het radio station Hollands Palet. Informatie over dit radio station is de vinden op www.hollandspalet.nl  Dankzij de samenwerking met de Haagse Stadsomroep is radio Hollands Palet óók te horen op verschillende kabelnetten (via Den Haag Totaal). 

https://www.hollandspalet.nl/luister-mogelijkheden/ 

 apple app store logo playstore02

Dankzij één van onze website bezoekers is ontdekt dat een andere website een volledige kopie van het bestand van Albert Veldhuis heeft gemaakt.
Hieronder staat de link (klik op het Monopoly logo) naar de website en het bestand van Ap Veldhuis:

index.html cmp monopoly110 bnr

 

GeldPixabayRechtenvrij 300x116

  Voor donaties en giften: bankrekening NL93ABNA011.04.68.597 ten name van Vereniging de Muurkrant.

De Muurkrant bestaat dit jaar 43 jaar! Op 22 maart 1981 werd vereniging de Muurkrant, na een bezoek aan de notaris, officieel opgericht. 
 
 
visite 
 

webmail logo
Aanbiedingen bij EuroClix 
 
 

 

 

 
CheckStat