Vereniging

De Muurkrant

Telex Bulletin

Er zijn weer (Telex) Muurkranten! Niek Hilbers, één van de redacteuren van de Muurkrant heeft sinds 2017 een lichamelijke beperking vanwege een vervelende ziekte. Namens het bestuur van vereniging de Muurkrant wensen wij hem beterschap en sterkte toe! Ondanks de beperkingen van Niek zullen we proberen om maandelijks een nieuw Telex bulletin te laten verschijnen!

Onder andere voor de radiozendamateurs verzorgt de vereniging (alweer 41 jaar lang!) maandelijks een telexbulletin, met daarin allerlei interessante nieuwtjes op media een zendamateurgebied.
Het telexbulletin verschijnt rond het einde van de maand en wordt verzonden via e-mail naar de telexabonnees. Vervolgens wordt in de loop van de maand het bulletin op de website geplaatst. De meeste telexbulletins zijn ook in pdf-formaat te downloaden.

Het is natuurlijk mogelijk om uzelf aan te melden voor directe maandelijkse toezending van het telexbulletin via e-mail. Dit kost u helemaal niets !

Hier kun je je aanmelden voor de mailing lijst. Je krijgt dan elke maand de laatste Telex muurkrant (nieuwsbrief) in je mailbox.

 

 

 


webmail logo
Aanbiedingen bij EuroClix 
 
 

 

 

 
CheckStat