Vereniging

De Muurkrant

Vereniging De Muurkrant in 2019

 jaar2019    mkdatab

De Muurkrant bestaat dit jaar 39 jaar! Op 22 maart 1980 werd vereniging de Muurkrant, na een bezoek aan de notaris, officieel opgericht. 

Ook dit jaar zijn er (Telex) Muurkranten. Niek Hilbers, één van de redacteuren van de Muurkrant heeft sinds 2017 een lichamelijke beperking vanwege een vervelende ziekte. Namens het bestuur van vereniging de Muurkrant wensen wij hem beterschap en sterkte toe! Ondanks de beperkingen van Niek zullen we proberen om maandelijks een nieuw Telex bulletin te laten verschijnen! 

Speciaal voor de radiozendamateurs verzorgt de vereniging  een telexbulletin, met daarin allerlei interessante nieuwtjes op zendamateurgebied. Uiteraard zijn we ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Ook heeft de vaste crew van vereniging de Muurkrant op veel computerbeurzen gestaan met tweedehands spullen en ook om informatie te geven op computer- en radiogebied.

Ook dit jaar, in 2019, zal de Muurkrant doorgaan met de verschillende media-activiteiten. De Muurkrant is alreeds verantwoordelijk voor de wekelijkse uitzending van het radioprogramma Mediamix, dat op Den Haag FM wordt uitgezonden (zie voor meer informatie de website van Mediamix: www.mediamixonline.nl)

Daarnaast is vereniging de Muurkrant ook verantwoordelijk voor het radio station Hollands Palet. Informatie over dit radio station is de vinden op www.hollandspalet.nl  Dankzij de samenwerking met de Haagse Stadsomroep is radio Hollands Palet óók te horen op de Haagse kabel (via Den Haag Totaal).

Veldhuis wieg graf

 

Dankzij één van onze website bezoekers is ontdekt dat een andere website een volledige kopie van het bestand van Albert Veldhuis heeft gemaakt.
Hieronder staat de link (klik op het Monopoly logo) naar de website en het bestand van Ap Veldhuis:

index.html cmp monopoly110 bnr 

  SponsorKliks, gratis sponsoren!


webmail logo
Aanbiedingen bij EuroClix 
 
 
gratisbanners
 SponsorKliks, gratis sponsoren!  bond tegen vloeken logo
CheckStat