Vereniging

De Muurkrant

Hoofdpagina

Vereniging De Muurkrant in 2018

 logo2018    mkdatab

De Muurkrant bestaat dit jaar 38 jaar! Op 22 maart 1980 werd vereniging de Muurkrant, na een bezoek aan de notaris, officieel opgericht. 

Er komen onregelmatig (Telex) Muurkranten. Niek Hilbers, één van de redacteuren van de Muurkrant is op dit moment herstellend van een vervelende ziekte. Namens het bestuur van vereniging de Muurkrant wensen wij hem beterschap en sterkte toe!

Speciaal voor de radiozendamateurs verzorgt de vereniging  elke maand een telexbulletin, met daarin allerlei interessante nieuwtjes op zendamateurgebied. Uiteraard zijn we ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Ook heeft de vaste crew van vereniging de Muurkrant op veel computerbeurzen gestaan met tweedehands spullen en ook om informatie te geven op computer- en radiogebied.

Dit jaar, 2018, is de Muurkrant van plan om de media-activiteiten verder uit te breiden. De Muurkrant is alreeds verantwoordelijk voor de wekelijkse uitzending van het radioprogramma Mediamix, dat op Den Haag FM wordt uitgezonden (zie voor meer informatie de website van Mediamix: www.mediamixonline.nl)

Daarnaast is vereniging de Muurkrant ook verantwoordelijk voor het webradio station Hollands Palet. Informatie over dit webradio station is de vinden op www.hollandspalet.nl  Inmiddels hebben we een (commerciele) omroepvergunning én een etherfrequentie! Hollands Palet is óók te horen op de middengolf, 1485 kHz (202 meter) in Den Haag West.

Er is ook positief nieuws te melden over het Monopoly bestand, dat door Monopoloog Albert Veldhuis jarenlang werd bijgehouden! Dankzij één van onze website bezoekers is ontdekt dat een andere website een volledige kopie van het bestand van Albert Veldhuis heeft gemaakt. Dat is goed nieuws! Hieronder staat de link
(klik op het Monopoly logo) naar de website en het bestand van Ap Veldhuis:

index.html cmp monopoly110 bnr 

 

 

 PaidVerts  

De Muurkrant op Facebook

webmail logo gratisbanners
   bond tegen vloeken logo
CheckStat