Vereniging

De Muurkrant

Hoofdpagina

Vereniging De Muurkrant in 2017

mkdatabjaar2017

De Muurkrant bestaat dit jaar 37 jaar! Op 22 maart 1980 werd vereniging de Muurkrant, na een bezoek aan de notaris, officieel opgericht. 

Speciaal voor de radiozendamateurs verzorgt de vereniging nog steeds elke maand een telexbulletin, met daarin allerlei interessante nieuwtjes op zendamateurgebied. Uiteraard zijn we ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Ook heeft de vaste crew van vereniging de Muurkrant op veel computerbeurzen gestaan met tweedehands spullen en ook om informatie te geven op computer- en radiogebied.

Dit jaar, 2017, is de Muurkrant van plan om de media-activiteiten verder uit te breiden. De Muurkrant is alreeds verantwoordelijk voor de wekelijkse uitzending van het radioprogramma Mediamix, dat op Den Haag FM wordt uitgezonden (zie voor meer informatie de website van Mediamix: www.mediamixonline.nl)

Daarnaast is vereniging de Muurkrant ook verantwoordelijk voor het webradio station Hollands Palet. Informatie over dit webradio station is de vinden op www.hollandspalet.nl  Inmiddels hebben we een commerciele omroepvergunning én een etherfrequentie! Hollands Palet is óók te horen op de middengolf, 1485 kHz (202 meter) in Den Haag West. 

Er is ook positief nieuws te melden over het Monopoly bestand, dat door Monopoloog Albert Veldhuis jarenlang werd bijgehouden! Dankzij één van onze website bezoekers is ontdekt dat een andere website een volledige kopie van het bestand van Albert Veldhuis heeft gemaakt. Dat is goed nieuws! Hieronder staat de link
(klik op het Monopoly logo) naar de website en het bestand van Ap Veldhuis:

index.html cmp monopoly110 bnr 

 

Nieuwe Haagse editie van Monopoly op komst

(27 oktober 2016)

Den Haag krijgt een nieuwe editie van Monopoly. Sinds de eerste Haagse editie van het spel uit 2008 is onze stad zó veranderd joh, dat de makers het tijd vonden voor een vernieuwde Monopoly Den Haaguitgave. Wethouder Boudewijn nam donderdag het eerste symbolische exemplaar in ontvangst.

Welke veranderingen er precies worden doorgevoerd staat nog niet vast, al laat de maker van het spel wel aan krant AD weten dat De Pier, de nieuwe Boulevard en het Noordeinde zeker te koop zullen zijn in de komende editie.

Niet alleen nieuwe straten worden opgenomen in het spel, ook bedrijven kunnen zich weer aan het spel verbinden. Zij kunnen tegen een vergoeding voorkomen op een ‘kanskaart’ of een ‘Algemeen Fondskaart’. De nieuwe editie is naar verwachting in 2017 te koop. Meer informatie is te vinden op de website: www.stadeditiedenhaag.nl 

Bron: Den Haag FM

 

 PaidVerts

De Muurkrant op Facebook

webmail logo gratisbanners
   bond tegen vloeken logo
CheckStat